Aannemer in Hongarije zoeken


Wie een aannemer in Hongarije zoekt, zal al snel tot de conclusie komen dat dit niet zo eenvoudig is. Vakkundige aannemers in Hongarije vinden die ook nog eens beschikbaar en betrouwbaar zijn, valt niet mee. Zeker niet als u een betrouwbare aannemer zoekt in Hongarije die ook nog eens Nederlands, Engels of Duits spreekt. Hongaarse aannemers hebben een heel andere mentaliteit hebben dan Nederlandse of Vlaamse aannemers. Dat merkt u al snel als u een Hongaarse aannemer inschakelt voor een verbouwing, nieuwbouw of renovatie. Er zijn minder garanties dan u gewend bent bij Nederlandse of Vlaamse aannemers.
Daarom hebben we een lijst van aannemers in Hongarije opgesteld die kunnen communiceren in het Nederlands en ervaring hebben met het verbouwen of renonoveren van huizen in Hongarije. Een aantal van deze aannemers in Hongarije hebben ook ervaring met nieuwbouw.
Wij kunnen echter ook voor u een geschikte aannemer zoeken, meld u hiervoor aan via het contactformulier.


Deze aannemers in Hongarije hebben ook ervaring met de aanleg van een zwembad bij een vakantiehuis of de realisatie van een gastenverblijf bij een boerderij, Tanya of woning.. Hier vindt u aannemers in Hongarije die in het Nederlands kunnen communiceren.
Hieronder daarom enkele tips en aanbevelingen voor wat betreft het zoeken van een geschikte aannemer in Hongarije.

Tips en aanbevelingen bij in arm nemen makelaar Hongarije

Het is niet eenvoudig om er achter te komen of iemand die zich in Hongarije als aannemer presenteert ook daadwerkelijk aannemer is. Er is geen register van erkend aannemer of zo. En al helemaal niet van aannemers in Hongarije die Nederland, Duits of Engels spreken.
We hebben dan ook de volgende aanbevelingen en tips voor u.
  • Vraag om referenties en trek deze na.
  • Vraag om een schriftelijke offerte en laat de werkzaamheden specificeren
  • Betaal niet per uur maar per (afgeronde ) opdracht
  • Betaal zo min mogelijk vooruit
  • Maak duidelijke afspraken over de te gebruiken materialen
  • Leg de verbouwing tussentijds vast door regelmatig foto's te maken
  • Spreek af binnen welke periode de werkzaamheden zijn afgerond
  • Maak afspraken over materiaal wat afgevoerd moet worden. Zorg er voor dat het materiaal netjes wordt afgevoerd en niet op uw terrein achter blijft of in de natuur gedumpt wordt
  • Als u niet wilt dat er in je huis gerookt wordt.. Veel Hongaren roken..
  • Als u een factuur ontvangt voor gedane werkzaamheden. Zorg ervoor dat het volledige naam en adres op de factuur staat en een specificatie van de werkzaamheden. Laat de btw ook duidelijke op de factuur zetten. Als u het huis ooit met winst verkoopt en winstbelasting in Hongarije moet betalen, mag ue de gemaakte kosten voor verbouwing of renovatie van de winst aftrekken. Er moeten echter wel gespecificeerde bewijzen zoals facturen zijn.

BTW in Hongarije

Als u een huis in Hongarije laat verbouwen door een Hongaarse aannemer, houd er dan rekening mee dat het BTW tarief op verbouwingen maar liefst 27 % bedraagt. De aannemer moet die BTW afdragen aan de Hongaarse belastingdienst. Hieronder een aantal Hongaarse aannemers die Nederlands spreken en regelmatig werken voor Nederlandse en Belgische opdrachtgevers. Voor nieuwbouw, verbouw of renovatie. Ook voor het bouwen of verbouwen van een gastenverblijf, de aanleg van een zwembad bij een vakantiehuis of de isolatie van een huis. Vanzelfsprekend verrichten de meeste aannemers of bouwbedrijven in de lijst hieronder meer werkzaamheden, denk hierbij ook aan tuinonderhoud of schilderwerk. Er zijn ook aannemers in Hongarije die tevens een makelaardij exploiteren. Bij hen kunt u een huis kopen én laten verbouwen of renoveren.

Kamp Buitenland Verbouwingen

Kamp Buitenland Verbouwingen is een Nederlandse aannemer in Hongarije en verbouwt en renoveert huizen in ondere Hongarije en Frankrijk. Hierbij wordt met name veel aandacht besteed aan een goede communicatie. Communicatie kan met name een probleem zijn als u voor een verbouwing of renovatie van een huis in Hongarije een Hongaarse aannemer inschakelt die geen Nederlands, Duits of Engels spreekt. Kamp verbouwingen werkt in heel Hongarije en meestal met Nederlands personeel. Kamp werkt met offertes die duidelijkheid verschaffen, zowel wat betreft de opdracht, de prijs en de te gebruiken materialen. Via de website van Kamp Verbouwingen junt u met hen in contact komen.

Plaatselijke aannemer inschakelen

U kunt natuurlijk ook een plaatselijke aannemer in Hongarije inschakelen. Graag helpen onze makelaars u daain verder.

De kans is groot dat er ook in uw regio in Hongarije huizen staan die verbouwd zijn door plaatselijke of regionale aannemers. Ga langs deze huizen en probeer contact met de eigenaar te krijgen. Zo komt u ook aan adressen van betrouwbare aannemers. Ook hier geldt, betaal per opdracht en niet per uur. Betaal niet te veel vooruit en laat alles schriftelijk vastleggen. Alleen dan is de kans groot dat uw huis correct wordt gerenoveerd en de aannnemer dit binnen de overeengekomen tijd doet.

Weet u een betrouwbare aannemer in Hongarije

Heeft u uw woning in Hongarije laten renoveren door een betrouwbare aannemer en bent u tevreden over de werkwijze, de kosten en het resultaat?
Meld het ons en wij zetten dit in deze rubriek op de site.