Logo Huis Kopen Hongarije

Logo Huis Kopen HongarijeOp Huis-kopen-Hongarije.nl veel informatie om uw Hongaarse Huis te vinden.

Op Huis-kopen-Hongarije.nl veel informatie om uw Hongaarse Huis te vinden.

Boedapest, bijzondere stad in Hongarije

Indien u een appartement in Boedapest wilt kopen, dient u er rekening mee te houden dat deze in de hogere prijsklasse vallen. Zijn huizen, vakantiehuizen en appartementen elders in Hongarije vrij goedkoop. Voor een 4-persoons of 6-persoons appartement in Boedapest betaalt u snel meer dan 100.000 euro. En als u een appartement op een top locatie in Boedapest wilt kopen, betaalt u al snel meer dan 200.000 euro.
In ieder geval dient u over voldoende eigen geld te beschikken om een aanvullende hypotheek te kunnen verkrijgen. Maar als u een appartement in Boedapest koopt, krijgt u wel waar voor uw geld.

Appartement Boedapest kopen voor verhuur

Indien u overweegt een appartement in Boedapest te kopen omdat u rendement wilt maken uit verhuur, is de ligging van het appartement misschien wel de belangrijkste keuze. Hoe gunstiger het appartement in Boedapest ligt, hoe vaker u deze kunt verhuren en hoe hoger de huurpijs. Wijken in Boedapest waar veel vraag is naar huur appartementen zijn onder andere Öbuda ( het oude deel van Boedapest ), Pest ( is gelegen in het midden van he vijfde gebied ), Huvösvölgy ( veel mooie natuur in deze wijk én midden in de oude binnenstad van Boedapest ) en Ferencváros ( misschien wel het populairste gedeelte van Boedapest met onder ander de centrale markthallen en de Kálvin Tér).

Indien u een appartement in Boedapest wilt kopen voor de verhuur, onderzoek dan goed welke huurprijs u kunt rekenen. U kunt dan zelf uitrekenen of de aankoop van het appartement in Boedapest op basis van het te verwachten rendement een goede keuze zou kunnen zijn.

Boedapest, leuke stad voor een vriendenweekend

Niet bij iedereen bekend maar Boedapest heeft ook in het kader van een vriendenweekend of vriendinnenweekend veel te bieden. Een prachtige oude binnenstad, historische gebouwen, wellness, cultuur snuiven, parken, leuke en gezellige cafétjes en talloze restaurants. En voor wie goedkoop wil shoppen, er is in Boedapest werkelijk van alles te koop en veelal voor een gunstige prijs. Een weekendje Boedapest is goedkoop en altijd bijzonder. Je boekt je goedkope vliegtuigtickets naar Boedapest meestal onder de 100 euro per persoon. Boedapest, één van de mooiste steden van Europa.