Logo Huis Kopen Hongarije

Logo Huis Kopen HongarijeOp Huis-kopen-Hongarije.nl veel informatie om uw Hongaarse Huis te vinden.

Op Huis-kopen-Hongarije.nl veel informatie om uw Hongaarse Huis te vinden.

Hongaars Huis brengt u het aanbod in een negental gebieden. Het totale aanbod daarvan kunt u eenvoudig zien in deze overzichtskaart.

Centraal ligt Boedapest en, vanuit Boedapest naar Noorden vinden we de Bükk en Matra bergen met de prachtige natuur, bergen en schilderachtige bergdorpjes. In de winter zijn hier ook (beperkte) ski mogelijkheden.

Als u naar het zuiden westen gaat, dan biedt Hongaars Huis u, in de provincie Somogy, prima woningen voor scherpe prijzen in het gebied Dombovar - Kaposvár - Nagyatád. Hier kunt u in de klein(ere) dorpen goede kwaliteit voor niet te veel geld kopen. Dit soort aanbod gaat u ook vinden in de provincie Baranya. Is nog wat verder naar het zuiden in het bij Szigetvár.

Natuurlijk moeten we niet het Balaton meer vergeten. Is nog steeds een van de meest bekende plaatsen van Hongarije. Aan de westkant biedt Hongaars Huis mooi aanbod in de regio met Hévíz en Keszthely als het centrum. Natuurlijk bekend door het Balaton meer, maar vooral ook door het thermaal bad (meer) in Hévíz. Ook een omgeving waar u uw (tweede) woning voor de verhuur kunt aanbieden.

Gaan we dan wat naar het zuiden van het Balaton meer, dan treft u in de regio Balatonlelle – Marcali een mooi heuvelachtig gebied met veel wijngaarden. Een echt stukje Hongarije en niet ver van het Balaton meer en de grotere steden. In dit gebied brengt Hongaars Huis u woningen voor al Euro 20-25.000,=. Uiteraard geen villa als in Nederland of Belgié, maar een prima (tweede) woning met een flinke tuin waar u snel kunt wonen.