Aanbod

Via onze partner Hongaarshuis.nl bieden wij u het aanbod van vertrouwde makelaars in diverse regio's van Hongarije.

Aan de westkant hebben wij mooi aanbod in de regio met Hévíz en Keszthely als het centrum. Natuurlijk bekend door het Balaton meer, maar vooral ook door het thermaal bad (meer) in Hévíz. Ook een omgeving waar u uw (tweede) woning voor de verhuur kunt aanbieden.

Gaan we dan wat naar het zuiden van het Balaton, dan treft u in de regio Siófok - Dombóvár – Kaposvár – Pécs een mooi heuvelachtig gebied met veel wijngaarden. Een echt stukje Hongarije en niet ver van het Balaton meer en de grotere steden. In dit gebied bieden wij u woningen aan voor al Euro 30.000,=. Uiteraard geen villa als in Nederland, maar een prima (tweede) woning waar u snel kunt wonen.

Als u verder naar het zuiden westen gaat, dan hebben we in de provincie Somogy prima woningen voor scherpe prijzen in het gebied Marcali - Kaposvár - Nagykanisza. Hier kunt u in de klein(ere) dorpen prima kwaliteit voor niet te veel geld kopen.

In het "diepe" zuidwesten van Hongarije, in de provincie Baranya en in de regio Szigetvár - Barcs bieden zij u mooi aanbod. niet ver van de grens met Kroatië en goed betaalbare woningen in een mooi landschap. Kijk hier een voor het aanbod in West-Baranya.
Dit alles ten westen van Boedapest. Vanuit Boedapest, verder naar het Noordoosten vinden we dan ten noorden van Eger, in de Bükk bergen met de prachtige natuur, bergen en schilderachtige bergdorpjes. In de winter zijn hier ook (beperkte) ski mogelijkheden.

Zoek uw huis in: